Bitcoin

Market Wrap: Bitcoin takaisin yli 33 000 dollaria, kun taas eetteri nousi 65% vuonna 2021

Elinkeinonharjoittajien mukaan tuki näyttää olevan vahvaa noin 30 000 dollaria.

Salausmarkkinat ovat kääntäneet kurssin ympäri linjaa ja vilkkuvat vihreänä perjantaina. Bitcoin ylitti yli 32 000 dollaria ja eetteri on tähän mennessä kovasti rallissa.

Bitcoinin (BTC) kaupankäynti noin 33608 dollaria klo 21.00 UTC (klo 16.00 ET). Saa 5,3% edellisten 24 tunnin aikana.
Bitcoinin 24 tunnin vaihteluväli: 28845-33 873 dollaria (CoinDesk 20)
BTC yli 10 tunnin ja 50 tunnin liukuvien keskiarvojen tuntikaaviossa, nouseva signaali markkinateknikoille.

Bitcoin-kaupankäynti Bitstampilla 19. tammikuuta lähtien.

Bitcoinin hinta oli nousutrendillä perjantaina, mikä on selvästi kääntynyt viime päivien aikana. Yhden BTC: n hinta nousi 28 845 dollariin kello 01:00 UTC (kello 20:00 ET torstaina), ja siitä lähtien maailman vanhin kryptovaluutta on ollut nousussa. Se nousi CoinDesk 20 -tietojen mukaan jopa 33 873 dollariin, yli 17%: n arvostus tuona ajanjaksona. Hinta on sittemmin asettunut jonkin verran, 33 608 dollariin lehdistön aikaan.

Yhdysvaltain toimitusjohtaja monen omaisuuden välityksessä eToro Guy Hirsch sanoo, että yksi tukitaso, jossa kauppiaat hakevat bitcoinia hinnan nostamiseksi takaisin, näyttää olevan tarttunut, mikä johtaa perjantaihin. „Näyttää olevan vahvaa tukea noin 30 000 dollaria, kun hinnat ovat palautuneet kauppaan 32 000 dollarin pohjoispuolella“, Hirsch kertoi CoinDeskille. Tämä yhdistäminen on todennäköisesti seurausta älykkäästä rahasta, joka jatkaa bitcoinin ostamista koetulla alennuksella.

Historiallinen bitcoin-hinta kuluneen vuoden aikana.

Kvantitatiivinen kauppayhtiö QCP Capital toisti samanlaisen mielipiteen 30 000 dollarin tasosta viimeisimmässä perjantaina julkaistussa sijoittajakirjeessään. „Lähitulevaisuudessa odotamme avaintaistelua 30 000 dollarin pistetasolla. Tämä taistelu 30 000 dollarin viikoittaisesta sulkemisesta on avainasemassa. “

Johdannaismarkkinoilla bitcoin-rahoitusosuudet vaihtosopimuksille jatkavat kohti nollaa, erityisesti paikan päällä FTX: llä, jolla on tällä hetkellä alin korko, 0,0318%. Tämä merkitsee, että vipuvaikutus kysynnän menemiseen pitkään on haihtumassa.

Bitcoin perpetual vaihtaa rahoitusta suurimmissa paikoissa viime viikolla.

„Kiinnitämme tarkkaa huomiota viikonloppuhintatoimiin ja vipuvaikutteisiin [ikuisiin] rahoitusosuuksiin vähittäiskaupan koron mittaamiseksi“, QCP totesi perjantaina.
Tilaa First Mover, päivittäinen markkinatiedotteemme.
Rekisteröitymällä saat sähköpostiviestejä CoinDesk-tuotteista ja hyväksyt ehdot ja tietosuojakäytännön.

Futuurimarkkinoilla CoinDesk 20: n valvomien kahdeksan pörssin kokonaiskorko (OI) oli torstaina 11 miljardia dollaria, verrattuna tiistain ennätyskorkeuteen 13 miljardiin dollariin. Tämä on merkki siitä, että institutionaaliset sijoittajat menettävät kiinnostuksensa ja saattavat purkaa osan asemastaan.

Bitcoin-futuurit tärkeimmillä paikoilla viimeisten kuuden kuukauden aikana.

„Kahden viikon takaisen BTC-huippunsa jälkeen Yhdysvaltain tuntien vahvuus on menettänyt vauhtia ensimmäistä kertaa“, QCP totesi myös. „Tämä on selkeä merkki Yhdysvaltojen instituutioiden ja yritysten kysynnän uupumisesta, [jotka] ovat olleet tämän härkäajon tärkeimmät ajurit.“

Makrotalous voi kuitenkin tulla esiin, eToron Hirsch totesi CoinDeskille. „Taloudellisen epävarmuuden jatkuessa, kun COVID-19-pandemia jatkuu raivoissaan ja keskuspankin rahatulostus jatkuu tarkastamattomana, odotan useampien ihmisten siirtyvän lopulta takaisin bitcoiniksi ei aivan kaukaisessa tulevaisuudessa.“

Eetteri puhalsi bitcoinin vuonna 2021

Ether (ETH), markkina-arvon mukaan toiseksi suurin kryptovaluutta, nousi perjantaina, ja sen kaupankäynti oli noin 1 253 dollaria ja nousi 4% 24 tunnissa kello 21:00 (UTC).

Vaikka bitcoin on noussut yli 15% tähän mennessä vuonna 2021, eetterillä on paljon parempi, yli 70% saman ajanjakson aikana. „Eetteri näyttää vihdoin rikkoneen viimeaikaisen lukitusvaiheen korrelaation bitcoiniin, mistä on osoituksena sen nopeampi toipuminen myyntitapahtuman jälkeen, mikä näyttää myös voimistaneen voitonottoa sen jälkeen, kun toiseksi suurin salaustekniikka osui kaikkien aikojen korkeimmalle. aiemmin tällä viikolla ”, totesi eToron Guy Hirsch.

Spot eetteri (sininen) vs. bitcoin (kulta) Bitstampissa toistaiseksi vuonna 2021.

Salaussijoitusyrityksen CoinFundin toimitusjohtaja Jake Brukhman kertoi CoinDeskille, että sijoittajat vievät bitcoinista ja kaupasta saatuja voittoja eetteriin ja muihin varoihin, kun otetaan huomioon vuoden 2021 hintakehitys ja bitcoinin korkea profiili.

„Luulen, että suurimmat varat käyvät läpi dynaamisen voimakkaan lyönnin, vakauttamisen ja rotaation“, Brukhman sanoi. „Bitcoin nousee [a] korkealle, sitten konsolidoituu ja raha virtaa eetteriin. Sitten eetteri nousee korkealle, sitten konsolidoituu ja raha virtaa polkadotiin. „