Bitcoin

Bitcoin-futuurien kuningas Huobi käynnistää optiokaupan

Huobi aikoo tuoda markkinoille Bitcoin Evolution optiotuotteen tämän vuosineljänneksen aikana.

Huobi’s Bitcoin -optioilla on 0,001 BTC-sisäänosto. Se veloittaa myös kauppa- ja toimituskulut.
Huobi toi markkinoille johdannaissopimuksensa vuoden 2018 alussa ja on helpottanut viimeisen vuosineljänneksen aikana 438 miljardin dollarin kauppoja.

Huobi ilmoitti tänään aikovansa tuoda markkinoille Bitcoin-optiotuotteen joskus tällä vuosineljänneksellä. Tarjontaa bolsters sen johdannaiset tarjontaa, mikä on suurin liiketoiminnan, mukaan tietojen välillä salauksen analytiikan yritys vinossa .

Bitcoin-vaihtoehdot ovat samanlaisia ​​kuin Bitcoin-futuurit: olet vedonlyönti Bitcoinin tulevaisuuden hinnasta ostamalla oikeuden ostaa tai myydä BTC-tuotteita tietyllä hinnalla tien päällä.

Opi Ethereumin kehittäminen, 11 viikon online Bootcamp ja sertifikaatti

Rekisteröinti on avoin ConsenSysin johtavalle Blockchain Developer Online Bootcampille! Itsepyöräinen 1: 1-ohjauksella, pääsy yhteisöön ja paljon muuta.

Joten jos allekirjoitat sopimuksen Bitcoinin ostamisesta 10 000 dollarilla ensi heinäkuussa, sopimuksen voimassaolon päättyessä, sinulla on mahdollisuus ostaa kyseinen Bitcoin hintaan 10 000 dollaria, joka voi olla siihen mennessä kalliimpi.

Ero Bitcoin-optioiden ja Bitcoin-futuurien välillä on se, että Bitcoin-optioiden kanssa sinun ei tarvitse ostaa kyseistä Bitcoinia tulevaisuudessa. Bitcoin-futuurien kanssa olet sopimussuhteessa velvollinen tekemään niin.

Huobi’s Bitcoin -optioilla on 0,001 BTC-sisäänosto (noin 9 dollaria). Pörssi veloittaa kauppa- ja toimituskulut

Huobi on vahvistanut johdannaistarjouksiaan (termi tuotteille kuten optioille ja futuureille) tänä vuonna. Se käynnisti ikuiset vaihtosopimukset viimeisellä vuosineljänneksellä ja aloitti viime kuussa neljännesvuosittain Bitcoin-futuurit .

Cuora Sun, Huobi Global Markets -liiketoiminnan johtaja, totesi lausunnossaan, että päätös tukea Bitcoin-optioita oli markkinavetoista.

”Tulomme johdannaismarkkinoille on ollut uskomattoman onnistunut. Huobi Futures on istunut useiden kaupankäyntiä koskevien mittareiden huipulla ja on noussut pysyvien swappien huipulle vain muutamassa kuukaudessa ”, hän sanoi.

Huobi on kehittänyt johdannaisliiketoimintaansa siitä lähtien, kun se avasi johdannaisalustansa vuoden 2018 alussa (tuolloin sitä kutsuttiin Huobi DM).

Nyt se on teollisuuden suurin määrällisesti. Rahoitusjohdannainen helpotti 438 miljardin dollarin kauppoja viime vuonna, kertoo kolikkomittausyritys TokenInsight.

Huobi listojen kärjessä johdannaiskaupan volyymi maalis-, huhti- ja toukokuussa. Salausanalytiikkayrityksen CryptoCompare mukaan se syrjäytti läheiset kilpailijat, OKExin ja Binancen.