Dateifreigabe

Bitcoin Cashin lyhytaikainen hinta-analyysi: 12. syyskuuta

Sen jälkeen, kun Bitcoin Cash on rekisteröinyt merkittävän arvonlaskun aiemmin tässä kuussa, sen hinta on vakiintunut viimeisen viikon aikana. Altcoin-markkinoilta odotetun mukaisesti Bitcoinin pudotus alle 10 000 dollariin oli aiheuttanut huomattavan määrän laskevaa tunnetta kolikoille, kuten Bitcoin Cash, etenkin syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Kirjoitushetkellä Bitcoin Cash käytiin kauppaa 223 dollarilla markkina-arvolla 4,1 miljardia dollaria. Viimeisten 24 tunnin aikana BCH: n havaittiin havaitsevan pienen 0,7 prosentin nousun sen jälkeen, kun se oli rekisteröinyt 2 miljardin dollarin kaupankäyntimäärän.

Bitcoin Cash 1 tunnin kaavio

Bitcoin Cashin tuntikaavion mukaan 10. syyskuuta lähtien kryptovaluutan hintatoiminta on ollut osa laskevaa kolmion muodostumista ja tulevan päivän aikana hintatoiminta ei todennäköisesti purkaudu siitä. BCH: n lehdistöajan kaupankäyntihinta oli hyvin lähellä tuen testaamista 222 dollarilla, taso, joka on myös kolikon hintatavoite lyhyellä aikavälillä.

Jos BCH kuitenkin huomaa nousevan noususuuntauksen lähipäivinä, kryptovaluutta voi siirtyä kohti välitöntä vastustasoaan [225 – 227 dollaria], vaihteluväliä, jota on ollut melko vaikea rikkoa viime päivinä.

Kun otetaan huomioon BCH: n indikaattorit, voidaan väittää, että kryptovaluutta pysyy muodostumassa seuraavan 24 tunnin aikana. MACD-indikaattori oli laskusuuntaisen partaalla puristusajankohtana Signal-linjan tullessa lähemmäksi MACD-linjaa, joka oli tällä hetkellä sen yläpuolella. RSI puolestaan ​​näytti siirtyvän pois neutraalialueelta ja takaisin ylimyydylle alueelle.

Kuten monet markkinoiden altcoiinit, korrelaatio Bitcoin Revolution kanssa on ollut melko voimakas BCH: lle, ja viime viikon hintatoiminta on osoitus tästä. Kuluneen vuoden aikana BCH-BTC-korrelaatio nousi 0,72: sta 0,84: een, mikä teki BCH: sta erittäin herkän Bitcoinin hintamarkkinoiden heilahteluille.

Johtopäätös

Vietettyään muutaman päivän laskevassa kolmion muodostumassa BCH näytti olevan täynnä purkausta. Seuraavan 24 tunnin aikana kryptovaluutta todennäköisesti pysyy muodostumassa ja suuntaa kohti tukea 222 dollaria. Kuitenkin, jos BCH: n voittaa voimakas nouseva ilmapiiri, hintojen purkautuminen, joka kohdistuu resistenssiin 225 dollariin, on melko todennäköinen.